Stručný přehled sportů, které se dají dělat o letní dovolené - vyberte si.

Blíží se čas dovolených a prázdnin. Je to doba rekreace a odpočinku. Je jenom na nás jakou formu zvolíme. Někdo má rád aktivní formu, jiný zase pasivní. Pojem rekreace, ale pro všechny společně představuje čas oddechu, osvěžení a odpočinku, který trávíme se svými nejbližšími.
 

Pro ty aktivnější z Vás máme v naší nabídce celou řadu volejbalových, beachvolejbalových, tenisových sítí a badmintonových sítí. Dále potom sítě na fotbalové branky, sítě na minikopanou, branky na pozemní hokej. U jednotlivých sportovních skupin najdete sítě od rekreačních, přes tréninkové až po ligové sítě. Různé nezbytné doplňky, jako jsou anténky k volejbalovým sítím, wimbledony k sítím na tenis, lajny na vytyčení beach volejbalového hřiště atd.. K ochraně těchto sportovišť, ale i k ochraně bazénů, dětských koutků, balkónů, Vám nabízíme možnost výroby ochranných sítí dle Vašich rozměrů, včetně dodání instalačního materiálu.
 

Na dětská hřiště, do dětských pokojíčků nebo na zahradu zase provazové žebříky, šplhací polyamidové sítě nebo hit posledních let, sítě, lana a žebříky z ocelových lan HERKULES. Výrobky z ocelových lan se vyznačují barevností, vysokou pevností a trvanlivostí.
 

Pro ty pasivnější z Vás máme v naší nabídce houpací sítě, sítě na rekreační badminton, tenis, volejbal nebo beachvolejbal. Dále potom dekorační sítě pro zkrášlení nejenom dětských pokojíčků.


V naší nabídce si najde každý zákazník tu svoji síť. A těm, kteří si nejsou svým výběrem jisti, rádi pracovníci našeho obchodního oddělení poradí.

 

Zpět na seznam článků