Vyzdobte dětský pokojíček sítěmi!

Houpací sítě nepatří jen na zahradu a šplhací žebříky už dnes nenajdete jen na venkovních dětských hřištích. Mohou se stát zajímavým prvkem dětského pokojeHoupací síť potěší především malé slečny, které si v ní rády přečtou knížku nebo se z ní budou moci dívat na oblíbený film. Ze šplhacích žebříků a lan budou mít radost aktivní děti a menší sportovci. Určitě jim nebude trvat dlouho, než lano zapojí do zábavné soutěže nebo nově vymyšlené hry.

Když chcete mít rychle uklizeno

Je dětský pokoj vašeho potomka příliš malý a vy nevíte, kam se spoustou plyšových zvířat, míčů, kousků stavebnic a dalších hraček? Ideálním řešením jsou sítě důmyslně zavěšené ke stropu místnosti, do kterých se dají hračky snadno uložit. Způsob, jakým síť zavěsíte, záleží nejen na dispozicích pokoje, ale hlavně na vaší fantazii.

V nabídce společnosti KvŘezáč najdete také sítě na míče. Sítě jsou vyráběné ručně a zakoupit je můžete v různých velikostech. V dětském pokojíčku mohou sloužit nejen na uskladnění sportovních potřeb vašeho potomka, ale také jako úložný prostor pro nejrůznější hračky.

Bezpečný dětský pokojíček

V dětských pokojích, které disponují vysokými stropy, rodiče často zřizují jednoduchá dřevěná patra na spaní. Schůdky vedoucí z patra dolů do místnosti je vhodné opatřit sítí, která v případě uklouznutí dítě ochrání před bolestivým pádem. Ve společnosti KvŘezáč si můžete takovou síť pořídit v několika rozměrech i sílách lan. Ochranné sítě jsou k dostání nejen v klasické bílé a černé barvě, ale také třeba ve žluté, červené nebo modré.

Klasické schůdky také můžete nahradit nebo doplnit šplhacím žebříkem.

Jak pověsit houpací síť nebo vak na hračky?

Houpací sítě, sítě na hračky nebo míče musí snést větší zátěž, proto vyžadují speciální ukotvení. Obyčejné hřebíky nebo jednoduché hmoždinky, které používáte na připevnění obrázků nebo rámečků s fotografiemi, vám v tomto případě stačit nebudou. Rozpínací hmoždinky, ocelová lanka nebo karabinky zakoupíte ve specializovaných obchodech s kotevní technikou, větších železářstvích nebo na internetu. Příslušenství k instalaci sítí najdete také v nabídce společnosti KvŘezáč. Nákup potřebné kotevní techniky vás bude stát okolo stokoruny.

Pokud bydlíte v panelovém domě, budete potřebovat také příklepovou vrtačku. Nemáte vlastní? Jistě se vašem okolí najde hodný soused, který vám vrtačku rád zapůjčí a možná také pomůže s instalací houpací sítě nebo síťového žebříku.

Chcete dodat dětskému pokoji vašeho syna nebo dcery šmrnc a styl? Prohlédněte si širokou nabídku sportovních sítísítí pro hru a zábavu a ochranných sítí od společnosti KvŘezáč!



 

Zpět na seznam článků